home

nylonkousen.net

de beenmode experts

webshop keurmerk

winkelwagentje

Nylonkousen.net voldoet in alle opzichten aan de wet kopen op afstand. Om voor onze klanten duidelijk te maken dat we hier aan voldoen hebben we een keurmerk aangevraagd en ook gekregen: nylonkousen.net keurmerk

De bij dit Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Keurmerken heb je in alle soorten en maten, de meeste zijn volstrekt waardeloos. Een keurmerk heeft pas zin als het serieuze eisen stelt aan een webshop. dat kan alleen als het keurmerk onafhankelijk is. Een keurmerk als thuiswinkel.org is natuurlijk flauwekul, het zijn de leden die zichzelf keuren. Het zal duidelijk zijn dat grote leden die heel erg veel geld betalen zichzelf niet afkeuren.

Zoals gezegd, het wemelt van de keurmerken. De meeste zijn gewoon te koop, daar heb je als consument dus ook niet veel aan. Om het voor de consument allemaal wat duidelijker te maken heeft de overheid consuwijzer in het leven geroepen. Hier zijn alle door de overheid erkende keurmerken te vinden.

Goed, nylonkousen.net heeft dus een keurmerk. Mooi, maar is dat dan het belangrijkste wat er is ? Nee, het gaat er om dat je als webwinkel of wat voor soort bedrijf dan ook je klanten serieus neemt. Dat je een goede prijs / kwaliteit verhouding levert. Dat je een goed antwoord geeft op vragen. Dat het winkelen leuk en probleemloos is. Kortom, dat je klanten tevreden zijn.

En dat Webshop-Keurmerk dan ? Dat geeft aan dat we ons eigen werk en onze klanten echt serieus nemen. Erkenning voor de wijze waarop wij zaken doen en daarmee een stukje vertrouwen bieden aan de consument.

nylon kousen netkousen nylonkousen naadkousen nylons hold-up jarretelkousen

V.O.F. Nylonkousen.net Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.