home

nylonkousen.net

de beenmode experts

kousen van GIO

winkelwagentje
Nylonkousen van het Engesle merk Gio. Een traditionele kous die niet of nauwelijks rekt, in fantastische kleuren. gio kousen zijn wat langer dan de meeste andere merken,
GIO FF-C-c fully fashioned kousen 15 DEN GIO  FF-C-c  fully fashioned kousen
Luxe fully fashioned jarretel naadkousen met Cubaanse hiel worden gedefinieerd door een versterkte hiel met een vierkante top.
chocola
prijs:  € 23.95 

gio FF-P fully fashioned kousen 15 DEN gio  FF-P  fully fashioned kousen
Echt prachtig deze tijdloze klassieke naad kous met geraffineerde punt hiel.
huid
prijs:  € 23.95 

Gio fully fashioned kousen met verschillende hiel vormen.

Cuban heel kousen zijn klassieke Cubaanse hiel kousen en worden gedefinieerd door een donkere versterkte hiel die afgewerkt is met een vierkante top. De Cubaanse hiel is veel dunner en eindigt hoger op het been dan de Havana hiel. Point heel kousen zijn authentieke punt hiel kousen, ook wel bekend als een Franse hiel, ze zijn een tijdloze favoriet. Het combineren van een hak die overloopt in een punt en door gaat in de genaaide naad accentueert de lengte en vorm van het been. Havana heel kousen zijn authentieke kousen, die eindigen met een vierkante bovenkant, maar ze zijn korter en breder dan de Cubaanse hiel. Deze Havana hiel is een populair alternatief voor de Cubaanse hiel. Manhattan heel kousen zijn zeldzaam en gewilde kousen. Manhattan hiel is een origineel ontwerp uit de jaren 1950, vergelijkbaar met de Cubaanse maar met een spitse top en een ingewikkelde rand dat rond de hele hiel en voet volgt. Deze Manhattans zijn een populaire keuze voor diegene die van een extra speciale vleugje klasse houdt. Susan heel kousen is het allernieuwste ontwerp van Gio. De hiel is aan de bovenkant vierkant en is vergelijkbaar met de cuban heel, maar de hiel van de Susan is dan extra lang en komt daardoor hoger op het been uit.

havana heel cuban heel susan heel manhattan heel point heel
nylons aandoen:
Doe eerst je sieraden af en vijl je nagels, dit voorkomt dat in je mooie nylons lelijke halen komen en dat je kousen stuk gaan. Of trek kousen handschoenen aan of anders gewoon plastic handschoenen, dit voorkomt teleurstelling.

Onze bestsellers, populaire modellen die een bijzonder goede prijs kwaliteist verhouding hebben.

nylon kousen netkousen nylonkousen naadkousen nylons hold-up jarretelkousen

V.O.F. Nylonkousen.net Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.