home

nylonkousen.net

de beenmode experts

fully fashioned nylons

winkelwagentje
Fully fashioned nylons zijn niet veel meer te vinden. En als ze dan wel ergens verkrijgbaar zijn is dat meestal tegen belachelijke hoge prijzen. Gelukkig is er GIO, echte fully fashioned nylonkousen zoals vroeger. Verkrijgbaar met Cuban Heel en met Pointed Heel.
GIO FF-C-c fully fashioned kousen 15 DEN GIO  FF-C-c  fully fashioned kousen
Luxe fully fashioned jarretel naadkousen met Cubaanse hiel worden gedefinieerd door een versterkte hiel met een vierkante top.
chocola
prijs:  € 23.95 

gio FF-P fully fashioned kousen 15 DEN gio  FF-P  fully fashioned kousen
Echt prachtig deze tijdloze klassieke naad kous met geraffineerde punt hiel.
huid
prijs:  € 23.95 

Echte fully fashioned naadnylons zijn gemaakt van 100% nylon en hebben een ovale opening in de boord. Waarom deze opening er zit leggen we even uit. De kousen worden plat gebreid in de vorm van het been. Om die rond of buisvormig te maken moeten de zijkanten aan elkaar genaaid worden. Dat gebeurd met een rolnaad. De machine begint bij de tenen en naait de beide helften aan elkaar naar boven toe. De boord van de kous wordt vervolgens teruggeslagen om die extra sterkte te geven. Dan moet de naaivoet van de naaimachine nog uit de kous gehaald worden en dat kan alleen als de naad niet overal zit. Voor dat noodzakelijke gaatje is de boord gekozen en is deze opening ook karakteristiek voor de volledig gevormde kous. Het is gaatje is er dus niet om je jarretelclips aan vast te maken !
Gratis verzending, ongeacht de grootte van de bestelling.

Onze prettig geprijsde kousen van hoge kwaliteit.

Om echt helemaal in stijl te gaan is een Rago step-in natuurlijk een prima keus.

nylon kousen netkousen nylonkousen naadkousen nylons hold-up jarretelkousen

V.O.F. Nylonkousen.net Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.