home

nylonkousen.net

de beenmode experts

FAQ

winkelwagentje
V. Hebben jullie ook een winkel ?
A. Nee, maar op afspraak kan een bestelling wel afgehaald worden.

V. Verzenden jullie ook naar een UPS of DHL afhaal punt ?
Ja, verzending naar afhaal punten van UPS of DHL is mogelijk. U kunt deze opties kiezen tijdens het bestel proces. De verzendkosten bedragen voor UPS Nederland 3,75 €  en UPS buitenland 15.75 € . De verzendkosten bedragen voor DHL Nederland 3,95 €  en DHL buitenland 9.00 € . Bij het afhalen op het UPS of DHL punt is legitimatie verplicht.

V. Verzenden jullie naar een postbus adres ?
A. Natuurlijk, geen enkel probleem.

V. Ik heb een vraag over mijn bestelling ?
A. Stuur een email naar service@nylonkousen.net of bel de beenmode infolijn: 0229-700231.

V. Ik ben op zoek naar fully fashioned nylonkousen, hebben jullie die ?
A. Zeker, gewoon op dit linkje klikken: Fully Fashioned Nylons.

V. Waar kan ik een goede jarretelgordel kopen ?
A. Nylonkousen.net is een shop waar alleen kousen worden verkocht. Maar voor jarretelkousen is een jarretelgordel natuurlijk wel zo handig. En jarretelgordels hebben we volop in onze ander webshop: Suzet Lingerie.

V. Kan ik mijn aankoop ruilen en / of annuleren ?
A. Dat kan meer informatie staat op de bestel info pagina.

V. Hoe moet je eigenlijk je kousen aan je jarretels vastmaken ?
A. Een beetje verrassend dat deze vraag zo vaak gesteld wordt, blijkbaar wordt deze kennis niet meer van moeder op dochter door gegeven. Wel leuk dat er ook bij de jongere dames flink wat belangstelling voor de jarretelkous is. Overigens staat het antwoord op de kousen informatie pagina in de vorm van een kort instructie filmpje.

V. Kan ik hold-up kousen met een jarretelgordel dragen ?
A. Draag liever geen hold-up kousen in combinatie met jarretels, beter zijn jarretelkousen die daarvoor gemaakt zijn. Wil je toch hold-up kousen gebruiken, dan moet je de jarretel bevestigen tussen de siliconen strips. Maar dan is de kans wel heel erg groot dat het label door de dikke silicone strips niet op zijn plaats in de clip blijft zitten, maar omhoog schuift waardoor de kous los gaat. Tevens bestaat de kans op beschadiging aan de silicone strip.

V. De silicone strip hecht niet goed meer aan mijn benen, hebben jullie tips ?
A. Vermijd het gebruik van crèmes, bodylotion, olie of talk poeder bij het dragen van hold-ups. We adviseren de hold-up kousen op de hand in handwarm water te wassen. Je kan wanneer vettigheid de boosdoener is van slechte hechting, de silicone strip schoonmaken met een beetje afwasmiddel. Ook mag je een enkele keer de silicone strip poetsen met een in alcohol gedrenkt watje. Dit herstelt de originele aanhechting van de strip.

V. Zitten er gaatjes in de boord van jarretelkousen, om de kous te kunnen bevestigen ?
A. Nee, er zitten geen gaatjes in de boord van de jarretelkous. De boord wordt namelijk vastgeklemd in de jarretel en niet als een lusje opgehangen. Daardoor maakt het ook niet uit hoeveel jarretels je aan je gordel zitten.

V. Hebben jullie een keurmerk ?
A. Ja zeker, we zijn aangesloten bij de "Stichting Webshop Keurmerk".

nylon kousen netkousen nylonkousen naadkousen nylons hold-up jarretelkousen

V.O.F. Nylonkousen.net Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.